Iphone 6 ve Iphone 6 Plus Kiyaslama

Unknown | 18:35 | 0 yorum

 Iphone 6 ve Iphone 6 Plus Kiyaslama  konusuna hosgeldiniz arkadaslar.Bu konuyu okudukdan sonra artik iphone 6 mi yoksa iphone 6 plus mu sorusuna gerek kalmayacak.Lutfen Iphone 6 ve Iphone 6 Plus Kiyaslama  konusu icin yorum birakmayi unutmayiniz.Günümüzde hızla ilerleyen teknoloji akıllı cihazlar alanında baş döndüren bir hıza sahiptir. Özellikle iphone akıllı cihazların en kaliteli ve en profesyonel tasarımına hatta özelliklerine sahiptir.İphone 6 özellikleri ve iphone 6 plus özellikleriincelendiğinde ilk göze çarpan uzay grisi, altın, gümüş renkleri olmaktadır. 16, 64, 128 gb kapasitelerinde farklılık bulunmayan cihazlarda iphone 6, plus dan biraz daha hafiftir. Ekranlarda plus 5,5 inç retina hd ekrana sahipken iphone6 4,7 inç retina hd ekranı bulunmaktadır. Multi touch ekranların arka kısımlarında bulunan led aydınlatmalar modern tasarımların en vazgeçilmezlerinden olmaktadır.

 Kamera olarak ta profesyonel kaliteye sahipiphone 6 özellikleri ve iphone 6 plus özellikleri arasında 8mp isight kamera farklı bir yere sahiptir. Otomatik netleşme,  true tone flaş, dokunarak netleme, 43 mp kadar panorama, zamanlayıcı modu, beş bileşinli mercekle çekilen fotoğrafların kalitesi çok üst düzey olacaktır. Video kaydı olarak ta profesyonel kısa metrajlı kısa filmler çekebileceksiniz. Hızlandırılmış ve ağır çekim modu sayesinde yönetmenlik için ilk adımlarınızı atabileceksiniz. Video çekerken fotoğraf kaydedebilme özelliği ile en özel anlarınızda seçim yapmak zorunda kalmayacaksınız.

 Face time kamerası arka arkaya çekim yapabilme imkânı sunarken pozlama denetimi de yapabilmektedir. İphone 6 özellikleri ve iphone 6 plus özellikleri arasında meraklılarının uzun bekleyişini boşa çıkarmayacak ana ekran düğmesinde yerleşik parmak izi sensörü bulunmaktadır. Bu şekilde güvenliği profesyonel alana taşıyan iphone üreticileri her iki seçenekte de kablosuz teknolojilerinde bloetooth 4, nfc, wifi özellikleri bulunmaktadır. Face time özelliği ile ücretsiz görüntülü telefon görüşmeleri de yapabileceksiniz. İos 8 işletim sisteminin benzersiz özellikleri ile piyasaya çıkacak olan iphone 6 ile birlikte pek çok yerleşik uygulamada ürünle birlikte sunulacaktır. Ücretiz apple uygulamalarını da bulabileceğiniz akıllı cihaz hayatınızda size çok farklı bir sayfa açacaktır.


İPhone 6 ve İPhone 6 Plus’ın Özellikleri Nelerdir?

Apple’ın İPhone 6 ve İPhone 6 Plus için belirlediği özelliklere bakacak olursak bunları;
Daha geniş ekran ile daha fazla kullanım alanı ve kolaylığı sağlamak,
%185 daha fazla görüntü ve piksel kalitesini sunmak,
Anodize edilmiş alüminyum kasa özelliğine sahip olması,
A8 isimli çip ile artan hız kalitesi,
Yeni kamera özellikleri ve artan pil ömrü olarak sıralayabiliriz.

Category: , , ,

0 yorum