iphone 6 fiyatı,iphone 6 fiyatı teknosa,iphone 6 fiyat,iphone 6 resimleri,iphone 6 özellikleri,iphone 6 fiyatı yurtdışı,iphone 6 fiyatı avea,iphone 6 fiyat turkıye

iPhone 3G ve 3GS’nin ardından iPhone 4 ve 4S ile yeni bir tasarıma geçen Apple, iPhone 5 ve 5S ile de daha uzun ve ince bir telefon tasarımını kullanmayı tercih etti. iPhone 6’nın da yepyeni bir tasarımla satışa sunulması bekleniyor. Ancak cihazın tasarımı konusunda da birbirinden çarpıcı iddialar var. İPHONE 6'DA EKRAN GENİŞLİYOR! Samsung ile başlayan geniş ekranlı akıllı telefon dönemi kullanıcılardan yoğun ilgi görünce Apple’ın da bu akımdan geri kalmayarak iPhone 6’da geniş ekran kullanabileceği düşünülüyor.İddialara göre Apple 4.7, 5.5 veya 6 inç genişliğinde bir iPhone ortaya çıkarabilir. Ancak Apple’ın iPhone 6 ile birlikte ekran genişliğini artırsa bile HTC’nin 5.9 inç ekranlı HTC One Max kadar geniş bir ekran taşıma ihtimalinin düşük olduğunu ve iPhone’un 5 inç’lik bir ekrana sahip olma olasılığının epey yüksek olduğunu söyleyebiliriz., Yeni iPhone çok daha ince bir tasarıma sahip olacak. Genişleyen ekranı nedeniyle ağırlaşacak olan iPhone bu sayede ortalama bir ağırlığa kavuşacak. Mevcut iPhone 7.6 mm kalınlığına sahipken, yeni iPhone’da bu rakamın 6 milimetreye kadar düşeceği tahmin ediliyor. Apple iPhone 5S’lerde kullanılan 8 megapiksel dahili kamerayı iPhone 6’ya da taşıyacak; ancak yeni kamerada optik imaj stabilizasyon sistemi de yer alacak ve bu sayede fotoğraflar çok daha kaliteli olacak. DAHA HIZLI İŞLEMCİ DAHA UZUN ÖMÜRLÜ BATARYA Apple her yıl telefonlarında kullandığı işlemciyi geliştiriyor ve hızlandırıyor. Mevcut iPhone’larda kullanılan A7 işlemcinin ardından yeni iPhone’da A8 isimli yepyeni bir işlemciyi bekleyebiliriz. iPhone’ların en büyük sorunu hiç şüphesiz kısa sürede biten batarya ömürleri… Yeni iPhone daha geniş bir ekrana sahip olacağından çok daha geniş bir bataryanın kullanılacağı anlamına geliyor.Hal böyle olunca iPhone 6’ların çok daha uzun bir batarya ömrüne sahip olacağını söylemek pek de yanlış olmayacak. İPHONE'UN İSMİ DEĞİŞECEK Mİ? Akıllardaki bir diğer soru da yeni iPhone’un isminin ne olacağı… Bu konuda henüz net bir şey yok; ancak çok daha ince ve geniş bir ekrana sahip olacağı için isminin iPad Air’de olduğu gibi iPhone Air olması kuvvetle muhtemel. Veya Apple standart isim çizgisini hiç değiştirmeyip iPhone 6 ile de yoluna devam edebilir. İPHONE 6C ÇIKACAK MI? iPhone 5S’nin ucuz bir alternatifi olması amacıyla satışa çıkarılan iPhone 5C gibi iPhone 6C ile de karşılaşacak mıyız? Büyük olasılıkla hayır. Çünkü iPhone 5C ile Apple istediğini başaramadı ve satışlar beklenenin çok altında kaldı. Bunda iPhone 5C’nin sanıldığı kadar pek de ucuz olmaması büyük rol oynadı. iPhone 5C’lerin günlük üretim bandını yarı yarıya düşüren Apple iPhone 5S’ye ağırlık verdi. Çünkü daha pahalı olmasına rağmen kullanıcılar iPhone 5S’ye daha çok ilgi gösterdi. Tüm bu etkenler iPhone 6C veya ucuz bir iPhone modeliyle karşılaşma olasılığını fazlasıyla düşürüyor. Her ne kadar Apple’a yakın bazı kaynaklar mayıs ayını işaret etse de, Apple’ın her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni iPhone’unu eylül ayında tanıtması bekleniyor.




iphone 6 fiyatı,iphone 6 fiyatı teknosa,iphone 6 fiyat,iphone 6 resimleri,iphone 6 özellikleri,iphone 6 fiyatı yurtdışı,iphone 6 fiyatı avea,iphone 6 fiyat turkıye

İphone 6 Süper Birşey Olacak? İphone 6 Fiyatı ÖzellikleriApple'ın son başvurularında, iPhone 6 ile beraber kullanılabilecek iki önemli teknoloji göze çarptı. Bunlardan biri kalp ritmi ölçümü diğeri ise "dokunmamatik ekran" veya diğer deyişle hover touch ekran. Hover touch ekran, telefonun ekranına dokunmadan, onu yönetmeyi mümkün kılıyor.

Parmağı telefona dokundurmadan sadece ekranın birazcık üstünde gezindirmek, dokunmatik ekranla etkileşeme geçmek için yeterli oluyor. Bu teknolojiyi aslında Samsung, Galaxy S4 ve Note 3 gibi telefonlarında kullanıyor ve kullanıcı ekrana dokunmadan, parmağını ekranın birkaç milimetre üstünde hareket ettirerek telefonu "kısıtlı da olsa" kontrol edebiliyor. Apple'ın ise teknolojiyi geliştirerek daha kullanışlı ve isabetli bir yöntemi hayata geçireceği düşünülüyor.
iphone 6 fiyatı,iphone 6 fiyatı teknosa,iphone 6 fiyat,iphone 6 resimleri,iphone 6 özellikleri,iphone 6 fiyatı yurtdışı,iphone 6 fiyatı avea,iphone 6 fiyat turkıye
iPhone 6 özellikleri fiyatı ve çıkış tarihi !!
iPhone 6 özellikleri fiyatı ve çıkış tarihi !!
Yeni iPhone 6 ile ilgili olarak ortaya yeni iddialar atılmaya devam etmekte.. Son gelen bilgilere göre,Çinli kaynaklar iPhone 6 hakkında flaş bilgilere ulaştılar. İşte iPhone 6 teknik özellikleri ve bilgileri.

Yeni iPhone 6 ile ilgili olarak ortaya yeni iddialar atılmaya devam etmekte.. Son gelen bilgilere göre,Çinli kaynaklar iPhone 6 hakkında flaş bilgilere ulaştılar. İşte iPhone 6 teknik özellikleri ve bilgileri.
Parmak izi tarayıcısı ve hareket sensörüyle akıllı telefon piyasasında yeni bir sayfa açan iPhone 5S'in ardından, Apple'ın iPhone 6 ile piyasayı yeniden hareketlendirmesi bekleniyor.

Çinli analist Sun Changxu, yine Çin merkezli QQ Tech sayfasına verdiği bilgide, iPhone 6'ın iki farklı ekran büyüklüğü seçeneğiyle Haziran ayında sunulabileceğini söyledi.

Changxu, 'iPhone 6'nın 4.7 ve 5.7 inç olmak üzere iki farklı ekran seçeneğiyle sunulabileceğini' belirtti. Çinli analist, 1136x640 ekran çözünürlüğüne sahip 4.7 inç ekranlı modelin sunulmasından kısa bir süre sonra, 5.7 inç'in tanıtılacağını iddia etti.

BEKLENTİ GİDEREK GÜÇLENİYOR

Apple Insider gibi sitelerde de beliren büyük ekranlı iPhone söylentileri Changxu'nun iddialarıyla güçlenirken, DisplaySearch araştırma şirketi geçtiğimiz hafta açıkladığı raporda, iPhone 6'nın 5.5 inç, 1920x1080p ekranla gelebileceğini belirtti.

iPhone 6 için öne sürülen uçuk kaçık bir tasarım:

Çin'in en büyük telekomünikasyon şirketi China Mobile ile yapılan anlaşma kapsamında geçtiğimiz hafta Çin'de bulunan Apple CEO'su Tim Cook, kendisine sorulan sorulara, "Yeni iPhone'un müşterileri memnun edecek güncellemelerle geleceği' yanıtını verdi.


Cook, "Geleceğe ait gelişmeler hakkında konuşmuyoruz... Üzerine çalıştığımız harika işler var ama bunları saklı tutuyoruz" dedi.

Gerçekten iPhone 6 almak isteyenler beklediklerine değecek bir telefon ile karşılaşabilirler..




iphone 6 fiyatı, iphone 6 fiyatı teknosa, iphone 6 fiyat, iphone 6 resimleri, iphone 6 özellikleri, iphone 6 fiyatı yurtdışı, iphone 6 fiyatı avea, iphone 6 fiyat turkıye, 

Apple'ın yeni ürünü iPhone 6'nın ne zaman çıkacağı ve hangi özelliklerde olacağı merak konusu
Apple iPhone 6 özellikleri ve fiyatıYeni iPhone'lar henüz piyasaya çıkmış olabilir, ancak Apple'ın karlılığını sürdürebilmesi için bu yıl sattığı iPhone'lar eskimeden yeni yeni iPhone'lar üretip satması gerekiyor. Bunun bilincinde olan Tim Cook da, iPhone 6 için düğmeye basmış görünüyor. iPhone 6 hakkındaki söylentiler bir bir internete düşmeye başlıyor. Bir Japon dergisi, yeni iPhone 6'ların 5 inç ekrana sahip olacağını öğrendiğini açıkladı. Apple'ın ekranlarını, uzakdoğulu üreticilerden alındığı biliniyor. Dolayısıyla bu haberin Japonya'dan gelmesi hiç şaşırtıcı değil. Öyle görünüyor ki, Apple şimdiden siparişleri vermeye başlamış ve bu da Japon gazetecilerin kulağına ulaşmış.Yeni 5 inçlik iPhone 6 ekranlarının Full HD Retina ekranlar olacağı söyleniyor. Piyasaya çıkış tarihi olaraksa Eylül 2014 tarihi veriliyor. Daha önceki bir iddiada ise iPhone 6'nın NFC özelliğinin ve kablosuz şarj yeteneğinin olacağı öne sürülmüştü. Ancak sızıntıların ne kadar değerli olduğunu fark eden uzak doğulu fabrika işçilerinin bu kez yeni iPhone'u herkesten önce görüntülemek için her yolu denemesi ve iPhone 6 görüntülerinin 2014 içinde netçe ortaya çıkması kimseyi şaşırtmayacak. Business Insider sitesi, iPhone 6'ya yönelik iddiaları bir araya getirdi ve 'olası' iPhone 6'nın nasıl görüneceğini ortaya koydu. Dış kaynaklı basında iPhone 6 beklentileri oldukça artmış görünüyor. iPhone 5 sahiplerinin bile kendi telefonlarından ayırmakta zorlandıkları iPhone 5S satış rekorları kırsa da beklentileri pek karşılamış görünmüyor.  Özellikle kamera konusundaki beklentiler tam karşılanmadığı için yeni nesil iPhone 6 daha bir merak ve heyecanla beklenmeye başladı. Apple yeni nesil iPhone 6 telefonunu 2014 2.çeyrekte açıklayacak, 3. çeyrekte de satışına başlanacak. Yeni nesil telefonun ülkemize gelmesi ise 2014 Kasım ayını bulacaktır. Haziran ayında Apple konferansında yeni nesil iPhone ile tanışmaya hazır olun.
İPHONE 6 HANGİ EKRAN BOYUTUNA SAHİP OLACAK
Apple, yeni nesil iPhone 6′da daha büyük bir ekran kullanacak. Kimi haberler bu ekranın 4,7 inç HD ekran olacağı kimi kaynaklarda 5,7 inç Full HD bir ekrana sahip olacağını yazıyor. Hangi boyutun kazanacağına şu anda Apple"da bir karar vermiş gibi görünmüyor ama Amerikan Finans Sektörünün liderler firmalarından biri olan Cantor Fitzgerald"tan Brian White telefonun çok daha büyük ekranlı olacağını açıkladı.
DisplaySearch isimli araştırma firması Apple"ın  ürünleri hakkında hep doğru tahminlerde bulunan mükemmel bir kaynak olmuştur bizler için. DisplaySearch Apple"ın 2.014 yılı içinde çıkaracağı telefonların ekran teknolojileri ile ilgili ayrıntılı bir tablo yayınladı.
Buradan da görüleceği üzere Apple yeni nesil iPhone 6 ve iPhone 6 (Big) adını verebileceği iki adet ürünle yoluna devam edebilir. Phablet ürünlerin tüm dünyada çok fazla satılarak herkes tarafından beğenildiğini gören Apple"ın böyle bir satış strateji benimsemesi muhtemel. DisplaySearch Analiz Firmasının da bir çok ekran üreticsi ile görüştüğünü varsaydığımızda hep doğru analizler yapan firmanın bu tablosuna da güvenmek kalıyor bize.  Peter Misek adlı analistte iPhone 6 ile ilgili 4,8 inç ekranı işaret ediyor. Bu dönemde Amerika"da teknoloji ile ilgili her analisti farklı bir ekran boyutu telaffuz ediyor. Şimdilik bilinen tek şey ise daha büyük bir iPhone"un cebimize gireceği.
YENİ A8 İŞLEMCİ NASIL ÜRETİLECEK
Samsung ile Apple dünya arenasında sürekli kavga ediyor ve mahkemelerde savaşıyor gibi görünsen de iPhone 5S içinde kullanılan 64 bit A7 işlemcisi Samsung tarafından üretiliyor. Apple"ın TSMC (Tayvan Yarıiletken Üretim A.Ş.) ile A7 işlemcilerin üretimi konusunda anlaştığı bir süre önce gündeme gelmişti ama üretim sürecindeki bazı eksikliklerden dolayı çipleri Samsung üretmek durumunda kalmıştı. Apple"ın yeni nesil iPhone 6′da yada iPhone 6S"te kullanılması planlanan A8 işlemcisinin TSMC (Tayvan Yarıiletken Üretim A.Ş.) tarafından üretilmesi planlanıyor. Böylece firmanın Samsung bağımlılığının da önüne geçilecek. Bakalım TSMC 20 nanometre üretim teknolojisinin zorluğunun üstesinden gelebilecek mi?
 İPHONE 6′NIN GENEL ÖZELLİKLERİ NE OLACAK
The Wall Street Journal Apple"ın 6 inç bir telefon hakkında testlere başladığının haberini bu hafta yayınlamıştı. Ben yeni nesil telefonun 5,7 inç boyutunda olacağını düşünüyorum. İOS 7 ile gelmesi kesinleşen telefonun kısa bir süre içinde İOS 8 işletim sistemine geçirilmesi planlanıyor. Apple"ın 1500 mah pil gücünden 3000 mah pil gücüne geçmesine de kesin gözüyle bakabiliriz. iPhone 6 iki farklı ekran modeli ile gelecek olursa 4,7 inç HD,  5,7 inç Full HD o zaman küçük ekranda A7 işlemcisini, büyük ekranda A8 işlemcisini kullanılacaktır. Sadece tek iPhone 6 olacaksa da A7 işlemcisi ile yola devam edilecek. A8 işlemcisi de iPhone 6S"te kullanılacaktır.